Asociatia Sus Inima

Asociatia Sus Inima

Sus Inima Oncolgy

Status: Fundraising

Scopul Sus Inima Oncology este de a ajuta oamenii să recâștige controlul, atunci când cancerul le dă viața peste cap,cu ajutorul specialiștilor, prin timpul și grija noastră pentru fiecare persoană care ne trece pragul

[ Show more ]
5.7142857142857% Complete

4,000 RON

Sumă:

1

Galantomi:

29

Donații:

70,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

O persoană diagnosticată cu cancer are nevoie de mult mai mult decât tratament medical.

Pentru a putea acoperi această nevoie, Asociația Sus Inima a înființat 3 centre de suport și informare în care, atât persoanele cu diagnostic oncologic, cât și membrii familiilor sau prietenii lor, beneficiază de sprijin psihoterapeutic 1 la 1, grupuri de suport, navigare oncologică pentru pacient, art terapie, planuri de nutriție, o a doua opinie oncologica și asistență socială.

Totodata, Asociația pune la dispoziție servicii de cazare persoanelor care vin la radioterapie și chimeoterapie, în cele 2 case din Sibiu și București. Casele SUS INIMA găzduiesc beneficiari din județele limitrofe acestor orașe, și din Republica Moldova.

Toate aceste servicii si facilitati sunt puse la dispozitie gratuit beneficiarilor Asociatiei, dar pentru Asociatie, ele vin cu costuri de chirii, utilitati, salarii, consumabile si colaboratori. Pentru a putea oferi in continuare aceste servicii in regim gratuit, va invitam sa va alaturati oamenilor cu inima sus, devenind galantomi.